Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Μμμ : ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΩΡΑ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΜ: ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ... : Απεργία την πέμπτη (14.09.2017) για τους εργαζόμενους στην τραινοσε.

Απεργια Μμμ : ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΩΡΑ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΜ: ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ... : Απεργία την πέμπτη (14.09.2017) για τους εργαζόμενους στην τραινοσε.. Πότε θα μείνει χωρίς τρένα η αθήνα. 13 490 tykkäystä · 248 puhuu tästä. Την αρχική απόφαση για τριήμερη απεργία σε προαστιακό και τρένα από σήμερα τρίτη μέχρι και την πέμπτη 1η ιουνίου, τροποποίησε η τραινοσε. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ.

Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Απεργία μμμ είναι η στάση εργασίας που γίνεται από τους εργαζομένους που δουλεύουν στις συγκοινωνίες μιας πόλης (πχ στα αστικά λεωφορεία, στο μετρό, κλπ). 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. 13 490 tykkäystä · 248 puhuu tästä. Σε νέα πανελλαδική απεργία, μετά από αυτήν της 24ης σεπτεμβρίου, προχωρούν εργασιακοί.

ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΙΟΥ: Δείτε πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα ...
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΙΟΥ: Δείτε πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα ... from www.thepressroom.gr
Απεργία την πέμπτη (14.09.2017) για τους εργαζόμενους στην τραινοσε. Η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών προχωρά σε τρίωρες στάσεις. Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ. Απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει για την αυριανή απεργια! Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Πότε θα μείνει χωρίς τρένα η αθήνα.

Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ.

Νέες κινητοποιήσεις την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Την αρχική απόφαση για τριήμερη απεργία σε προαστιακό και τρένα από σήμερα τρίτη μέχρι και την πέμπτη 1η ιουνίου, τροποποίησε η τραινοσε. Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει για την αυριανή απεργια! Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. Πανελλαδική απεργία στους δήμους της χώρας. Πώς θα κινηθούν τελικά τα μμμ αύριο; Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Γιατί δε θα έχει μετρό και τραμ η αθήνα την παρασκευή απεργια σημερα μμμ: Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Στάση εργασίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μμμ αντί της αρχικά προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας.

Την αρχική απόφαση για τριήμερη απεργία σε προαστιακό και τρένα από σήμερα τρίτη μέχρι και την πέμπτη 1η ιουνίου, τροποποίησε η τραινοσε. «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα). Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Θετική ήταν η απάντηση της αδεδυ στο αίτημα της ολμε να εξαιρεθούν από την αυριανή απεργία για το εργασιακό οι η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη.

Παράνομη η απεργία της Τετάρτης έως τις 10 το πρωί: Πώς θα ...
Παράνομη η απεργία της Τετάρτης έως τις 10 το πρωί: Πώς θα ... from images32.inewsgr.com
Στάση εργασίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μμμ αντί της αρχικά προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας. Πώς θα κινηθούν τελικά τα μμμ αύριο; Την αρχική απόφαση για τριήμερη απεργία σε προαστιακό και τρένα από σήμερα τρίτη μέχρι και την πέμπτη 1η ιουνίου, τροποποίησε η τραινοσε. Γιατί δε θα έχει μετρό και τραμ η αθήνα την παρασκευή απεργια σημερα μμμ: Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Νέες κινητοποιήσεις την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Απεργία μμμ είναι η στάση εργασίας που γίνεται από τους εργαζομένους που δουλεύουν στις συγκοινωνίες μιας πόλης (πχ στα αστικά λεωφορεία, στο μετρό, κλπ).

Τροπολογία για δρομολόγια τις ώρες αιχμής εξετάζει η κυβέρνηση.

Η μαζική απεργία των εργατικών συνδικάτων την τετάρτη αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στην αθήνα, εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις 00.01 τα ξημερώματα έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Την αρχική απόφαση για τριήμερη απεργία σε προαστιακό και τρένα από σήμερα τρίτη μέχρι και την πέμπτη 1η ιουνίου, τροποποίησε η τραινοσε. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. Πότε θα μείνει χωρίς τρένα η αθήνα. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών η αυριανή απεργία της αδεδυ όσον αφορά στη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων μεταφοράς μέχρι τις 10 το. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, οι ομοσπονδία θεαμάτων που αφορά θέατρα και θεάματα γενικότερα, οι λογιστές ενώ συμμετέχουν λόγω της αδεδυ οι. Απεργία την πέμπτη (14.09.2017) για τους εργαζόμενους στην τραινοσε.

Σε νέα πανελλαδική απεργία, μετά από αυτήν της 24ης σεπτεμβρίου, προχωρούν εργασιακοί. Απεργία μμμ είναι η στάση εργασίας που γίνεται από τους εργαζομένους που δουλεύουν στις συγκοινωνίες μιας πόλης (πχ στα αστικά λεωφορεία, στο μετρό, κλπ). Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. Γιατί δε θα έχει μετρό και τραμ η αθήνα την παρασκευή απεργια σημερα μμμ:

Παράνομη κρίθηκε η απεργία της ΑΔΕΔΥ για εκπαιδευτικούς ...
Παράνομη κρίθηκε η απεργία της ΑΔΕΔΥ για εκπαιδευτικούς ... from www.documentonews.gr
Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών η αυριανή απεργία της αδεδυ όσον αφορά στη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων μεταφοράς μέχρι τις 10 το. Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις 00.01 τα ξημερώματα έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Γιατί δε θα έχει μετρό και τραμ η αθήνα την παρασκευή απεργια σημερα μμμ: Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών προχωρά σε τρίωρες στάσεις. Θετική ήταν η απάντηση της αδεδυ στο αίτημα της ολμε να εξαιρεθούν από την αυριανή απεργία για το εργασιακό οι η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη. Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10;

Πότε θα μείνει χωρίς τρένα η αθήνα.

Πώς θα κινηθούν τελικά τα μμμ αύριο; Την αρχική απόφαση για τριήμερη απεργία σε προαστιακό και τρένα από σήμερα τρίτη μέχρι και την πέμπτη 1η ιουνίου, τροποποίησε η τραινοσε. Τροπολογία για δρομολόγια τις ώρες αιχμής εξετάζει η κυβέρνηση. Στάση εργασίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μμμ αντί της αρχικά προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας. Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει για την αυριανή απεργια! Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών προχωρά σε τρίωρες στάσεις.